Du är här:  START > Om Scalateatern > Faciliteter

Faciliteter

Faciliteter på Scalateatern.

Entré
På markplan har Scalateatern en trevlig foajé med biljettkassa, garderober och toaletter.

Mat och dryck
Hotell Savoy ligger i direkt anslutning till Scalateatern. Där kan du och ditt sällskap ta er något att äta och dricka både innan och efter föreställningen. Du kan också beställa dryck till föreställningspauserna genom Hotel Savoy.

Backstage
Bakom scenen finns fem loger plus en separat sminkloge. Här finns också en personalcafeteria med plats för 50 personer, tvättstuga och duschrum. På andra våning, strax bakom scenen, finns en verkstad för reparationer av exempelvis dekor. I verkstaden förvaras även gästande sällskaps casear och annat som inte ska befinna sig på scen under föreställning.

Funktionshinder
På Scalateatern finns tre rullstolsplatser varav en kan vara eldriven permobil. Om ni är rullstolsburen, meddela detta till personalen då ni beställer biljetter samt om det är en permobil eller inte. Plats för ledsagare finns och eventuell kostnad för denne bestämmes av arrangören.

En separat ingång används för att komma in i salongen med rullstol/permobil. Kontakta därför tjänstgörande personal så visar de er vägen. Kontakta även tjänstgörande personal då ni behöver besöka handikapptoalett.

En NY SLS-teleslinga är installerad i salongen. Den täcker ENDAST in stolsrader – detta innebär att vår slinga fungerar tillsammans med elgitarr och elbas. Fråga personalen om ni är tveksamma.

Övrigt
Salongen har 409 platser inklusive rullstolsplatser.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 12.00

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 12.00

Tiderna gäller tillsvidare.
Var uppmärksam på förändringar.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS