Berätta lite om dig själv.

Jag är 21 år gammal och som mitt efternamn kanske avslöjar är jag praktiskt taget uppvuxen på Scalateatern. Jag har jobbat på teatern i många år redan och fler lär det bli! Utöver jobbet på Scalateatern har jag haft en hel del andra jobb, mestadels inom dagligvaruhandeln. I år kör jag också min tredje säsong på skidbutiken Kronas på Hammarö.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att sälja upplevelser är ju bland det bästa man kan göra. Det kanske låter klyschigt, men vi har ju faktiskt något för alla.
Att träffa förväntansfulla gäster i foajén och hälsa dem välkomna, för att sedan tacka för kvällen och bli bemött med nöjda och glada miner.

Vilket är ditt bästa scenminne?

Bra fråga! Jag har hunnit se en hel del bra föreställningar men mitt absolut bästa scenminne är när jag och några vänner såg Moulin Rouge på Broadway tidigare i år. 42nd Street med familjen i London 2018 var också fantastiskt. Det bästa jag har upplevt här på Scalateatern var nog när The Sound of Music spelades här 2014. Om jag minns rätt så såg jag den i alla fall 6-7 gånger…