Den 1:a september hade vi det stora nöjet att välkomna en av våra gamla medarbetare tillbaka till teatern. Anna jobbade hos oss fram till hösten 2020 och har nu återvänt efter att ha arbetat med annat under pandemin. Att ha henne här igen känns verkligen som ett framtidstecken!

Berätta lite om dig själv.

Jag är uppvuxen i Blekinge men flyttade till Karlstad i samband med studier. Jag har tidigare jobbat inom turismbranschen men hamnade till slut på Scalateatern efter att ha skickat ett mail till Anders Dahl där jag berättade om mig själv. Jag fick svar inom en halvtimme och resten är historia.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Jag har alltid hållit på med sång och musik och brinner för live-upplevelser, att kunna få vara en liten del i att människor upptäcker och tar del av allt som kulturscenen har att erbjuda är fantastiskt. Sen är det ju en förmån av rang att själv kunna uppleva det som händer på vår scen.

Vad är ditt bästa scenminne?

Oj, jag har så många. Men det som sticker ut här på Scalateatern är när Ola Salo och Augustifamiljen var här. Det var magiskt när hela publiken stod upp och vrålade med i ”Calleth You, Cometh I”. I övrigt, Beyonce på Friends Arena eller Sunset Boulevard i West End.