Laddar Evenemang

VÄRLDEN BRINNER – THE DROWNS

7 oktober,18:00

Vi har sett dem supporta Millencolin på Stora Scen och i oktober är det dags för Världen Brinner att gästa Kristallbaren med en ny skiva i bagaget!

Kvällen till ära gästas vi även av amerikanska The Drowns!
Allt är uppdukat för en toppenkväll!

VÄRLDEN BRINNER:
Det är dags för Världen Brinners tredje album ”Reset” och äntligen är dom klara för ett efterlängtat återbesök i Karlstad i oktober.
Det energiska melodiska soundet och deras intensiva liveframträdanden har blivit bandets kännetecken. Med lite nya influenser och känsla från det nya albumet som går från förtvivlan till hopp ser vi fram emot en grym kväll i Kristallbaren.

”Rocken lever och är hungrig. Budskapen går inte att ta miste på – världen borde vara en bättre plats för alla!
Tryck på Reset och starta om!” – Malin Sandberg, Världen Brinner

THE DROWNS:
Fyrmannabandet The Drowns från Seattle, WA leverar rock n roll med hjärtat i punken. Deras ljuva mix av 70-talsrock, 77-punk och 50-talets melodier vävs ihop till ett eget väldigt allsångsvänligt sound. I en värld där det blivit slitsamt att vara en fritänkande, öppensinnad och hjärtlig person har bandet kommit samman för att tända ett ljus för dem som fortfarande har hopp om mänskligheten. Efter åtskilliga Europaturnéer och supportvändor till band som No Fun At All, Booze & Glory, Murphy’s Law och 7 Seconds kan vi med stolthet presentera ett datum på deras första spelningar i Sverige! Det här vill du inte missa!

Dörrar: 18.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Pris från: 280,00kr

VÄRLDEN BRINNER - THE DROWNS