Du är här:  START > Privat: Biljetter & evenemang > Konsert > TRIBULATION + HENRIK PALM & THE COFFINSHAKERS

TRIBULATION + HENRIK PALM & THE COFFINSHAKERS

DENNA EVENTSIDA VISAR TYVÄRR F.N. FEL KLOCKSLAG, DETTA JOBBAR VI MED! KORREKT KLOCKSLAG VISAS PÅ TICKETMASTER.SE!

När nätterna åter blivit kalla och långa bjuder vi in till en afton i mörkrets tecken. Tribulation återvänder till Nöjesfabriken för en magisk underjordisk scenshow och som support denna kväll har vi Henrik Palm och The Coffinshakers!

***

TRIBULATION: Med rötterna i de mörka Värmländska skogarna i väst, är Tribulation ett av landets klart lysande metalexporter. I början av året släpptes Down Below via Century Media Records som har hyllats av kritikerna. Bland annat med en första plats i Close-Up Magazines Soundcheck och i Sweden Rock Magazines Juryn. Down Below har beskrivits som både råare och mörkare än tidigare skivor men fortfarande med samma nekromantiska skräckdöds som Tribulation är kända för. Där ödesdiger sång symfoniseras i broderade melodier som skulle kunna vara direkt från ett av Argentos mästerverk. Ett urvrål från dödsriket av kött och blod.

HENRIK PALM:
Mattias Alkberg om Henrik Palm:
“In Solitude var ett progressivt heavy metalband från Uppsala. Med progressivt menar jag att de tog sin heavy metal till ställen den aldrig hade varit tidigare. Jag menar inte genren progressive metal, jag menar att In Solitude förnyade heavy metal. Och Henrik hade stor del i det. Han gör det annars i alla fall, förnyar. I Södra Sverige, i Pig Eyes och nu här på sin första soloskiva. Han rör sig obehindrat mellan skivsamlingar och världar. Mellan Killing Joke, Crass och Psychic TV. Men även mellan HP Lovecraft och Dr Who. Mellan det djupt privata och det anarkistiskt andliga. Musiken och rösterna ligger som ett spöke, tungt andandes, i rummet.”

THE COFFINSHAKERS:
I över två decennium har The Coffinshakers brett ut sina mörka vingar från öst till väst. Deras vampyrcountry behöver ingen närmare beskrivning och under aftonen kommer de plocka det bästa från häxkitteln. En skräckinjagande voodooritual som träder fram ur den purpurfärgade röken innan vargtimmen är kommen. No rest for the wicked!

Bakom skivspelarna bjuder Club Pebbles på smutsigt demoniska verk mellan kvällens liveakter som tar dig till sinnesförnimmelser bortom denna värld.

Följ oss in i elden.

Dörrar: 21.00 – Stagetime fr 21:30
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.
Club Pebbles DJ’s före/efter resp gig. Begränsat antal biljetter!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 12.00

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 12.00

Tiderna gäller tillsvidare.
Var uppmärksam på förändringar.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS