Du är här:  START > Biljetter & evenemang > TITIYO

TITIYO

Aktuell med sitt nysläppta album utannonserar nu Titiyo sin första Sverigeturné på sju år. Skivan ”13 Gården” fick full pott i Nöjesguiden och 4 av 5 i Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen och Upsala Nya Tidning och den 27 januari är det premiär för hennes vårturné i Uppsala. Titiyo lovar att bjuda på en ”maffig Titiyo-tårta av nytt och gammalt” med känslan av ”en riktigt fet klubb, men i en sofistikerad form”.

Det är en väldigt spelsugen Titiyo som i början på nästa år ger sig ut på en Sverigeturné, hennes första på sju år.

– Jag har utvecklats en hel del under den här tiden. Nu spelar det ingen roll hur stor eller liten publik jag har, jag känner mig alltid stabil på scen. Det är ett självförtroende som jag inte har privat. Jag går in i en helt annan roll, säger TitiyoI fredags släppte Titiyo sitt första album på sju år och det togs emot med öppna armar av recensenterna. Nöjesguiden gav ”13 Gården” högsta betyg och skriver att det är ”arenavärdigt och samtidigt rörande intimt”, DN tycker ”varenda låt bultar av en vilja att äntligen få berätta” (betyg 4 av 5) och både Aftonbladet och Expressen konstaterar att ”Drottningen är tillbaka” och delar ut 4 av 5 i betyg.

– När jag insåg att jag kunde sjunga på svenska kändes det som att det öppnades mängder av möjligheter.

Mina texter på engelska har varit ganska flummiga och psykadeliska. På svenska är jag mer direkt och saklig. Det är texter som berättar något och det är första gången jag känner att publiken måste få höra texterna. Jag tycker att det finns en extra effekt i orden och historierna, säger Titiyo.

På Sverigeturnén i början på nästa år kommer Titiyo bjuda på en tripp tillbaka till 80- och 90-talet, men i en modern Titiyo-tappning med många av de nya låtarna, lite gamla grejer och säkert något från ”Så mycket bättre” också.

– Det kommer bli den där sköna blandningen av triphop, pop, soul och hiphop som jag gillar, med bra tryck och maximal känsla i upptempolåtarna. Det kommer låta ungefär som på plattan, men fetare. Man kan säga att vi har lagt på några skivor bacon. Vänta er känslan av en riktigt fet klubb, men i en sofistikerad form, berättar Titiyo.

Välkommen till Nöjesfabriken!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Club, Konsert
  • Datum fre 26 feb 2016
  • Plats Nöjesfabriken
  • Pris 275 kr
  • Ålder 18 +

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS