Du är här:  START > Biljetter & evenemang > TILL MINNE AV TED GÄRDESTAD

TILL MINNE AV TED GÄRDESTAD

Konsert Till minne av Ted Gärdestad med Erik Linder och Magdalena Eriksson Band. Kenneth Gärdestad berättar historien om sin bror, exklusivt filmad för denna unika konsert.

Så är det dags för en unik nostalgi-konsert för alla som älskar Ted Gärdestads musik, nämligen konserten ”Till minne av Ted Gärdestad”. Det är en konsert som både bjuder på alla välkända låtar, men också berättar om människan och artisten Ted.

Erik Linder sjunger låtar som ”Sol, vind och vatten”, ”Jag ska fånga en ängel”, ”Äntligen på väg”, ”Satellit” m.m. Erik fick sitt nationella genombrott i och med sin medverkan i tv-programmet ”Talang 2009”, och har tidigare jobbat tillsammans med Kenneth Gärdestad i Melodifestivalen 2010, där Kenneth skrev texten till Eriks bidrag ”Hur kan jag tro på kärlek”.

Till musikaliskt komp har han ett band från Örebro, med sångerskan Magdalena Eriksson i spetsen. Magdalena har körat till olika artister tidigare, och konserterar bl.a. med en konsert med musik ur musikalen ”Kristina från Duvemåla” och en berättarkonsert om Monica Zetterlund m.m.

Kenneth Gärdestad är den som skrev alla texterna till Teds låtar, och hans medverkan ger konserten en djupare dimension. Här berättar han historien om Ted, hans lillebror och låtskrivarpartner.
Till denna konsert filmades Kenneth när han berättar om sin bror, filmad exklusivt för denna konsert, och detta visas under konserten på storbild och ramar in låtarna på ett unikt sätt. Berättelsen blir stark och tydlig, och griper tag.

Ted har själv sagt att utan Kenneth skulle hans låtar aldrig blivit så bra. Enligt Ted hade Kenneth förmåga att på ett konstnärligt sätt ge ord åt Teds egna tankar. Denna konsert hade premiär i slutet av oktober 2014.

Teds levnadsöde är gripande, och viktig att berätta, han som under sin levnad utsågs till århundradets mest älskade artist. Han är fortfarande älskad. Och värd att minnas.

Konsertlängd 2 h och 20 minuter inkl paus
Välkommen till Karlstad CCC!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum fre 5 jun 2015
  • Plats Karlstad CCC
  • Pris 420 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS