Du är här:  START > Biljetter & evenemang > THE CAVERN BEATLES – REMEMBERING JOHN LENNON´S 75TH BIRTH-YEAR

THE CAVERN BEATLES – REMEMBERING JOHN LENNON´S 75TH BIRTH-YEAR

En av världens främsta Beatles-hyllningar

Den 9:e februari 1961 gjorde The Beatles det första av 292 framträdanden på den numera legendariska Cavern Club på Mathew Street, Liverpool. Nu, mer än 50 år senare, kommer bandet The Cavern Beatles – med full uppbackning från nämnda klubb – till Karlstad med sin spektakulära show.

Showen är en ”Magical History Tour” genom tidernas största popfenomen, ett detaljerat återskapande av spänningen och energin i Beatles-hysterin, den psykedeliska Sgt. Pepper-eran, och de kreativa mästerverken The White Album och Abbey Road. Fyra kostymbyten och specialdesignat ljus sätter stämningen till förändringarna i musikens växande komplexitet under showens gång. Bandet är ett av endast en handfull i världen som genomför hela sin Beatles-show helt och hållet live och endast med fyra musiker. Absolut inga förinspelade spår används i föreställningen.

The Cavern Beatles medlemmar är förstås inte bara begåvade musiker och sångare, utan också inbitna Beatles-fans som är fast beslutna att i detalj återföda sin respektive bandmedlem på scen. Deras vokala insatser är nästan skrämmande lika ”the Fab Four”, tack vare uppväxten i just Liverpool.

Som ambassadörer för ”världens mest berömda klubb” ger The Cavern Beatles nytt liv åt musiken som influerat tre generationer. Deras häpnadsväckande känsla för detaljer har lett till att de tyska musikföretagen Hofner Guitars och Pyramid Strings uppmärksammat dem och nu sponsrar bandet med sina produkter.

Att de tilltalar en bred publik kan tydligt ses i de ständigt varierande åldersgrupper som följer bandet, och The Cavern Beatles räknas som en upplevelse som ligger så nära originalet som det bara är möjligt att komma!

Konserten är ca 2h 30 min inkl. paus

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS