Du är här:  START > Privat: Biljetter & evenemang > Julkonsert > SWINGIN’ CHRISTMAS – HELKVÄLL MED THE HEBBE SISTERS & DUO SENTIRE

SWINGIN’ CHRISTMAS – HELKVÄLL MED THE HEBBE SISTERS & DUO SENTIRE

DENNA EVENTSIDA VISAR TYVÄRR F.N. FEL KLOCKSLAG, DETTA JOBBAR VI MED! KORREKT KLOCKSLAG VISAS PÅ TICKETMASTER.SE!

Efter förra årets bejublade julturné i Wermland Operas regi bjuder nu The Hebbe sisters och Duo Sentire in till en stämningsfull helkväll i julens tecken. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans.

”Och så kom de då ut på scenen, denna förtjusande musikfamilj och bjöd på en julkonsert som var helt underbar. (…) Duo Sentire och The Hebbe sisters visade upp en musikalitet och en glädje som smittade ner varenda en i salongen.” (AN 2015)

The Hebbe sisters; består av de välsjungande systrarna Emelie (24 år), Josefine (22 år) och Maria (19 år) som alla tre har sjungit och dansat sedan mycket tidig ålder. De uppträder regelbundet i olika sammanhang både i Sverige och utomlands. Denna trio är numera välkänd för Värmlandspubliken tack vare sin sångglädje, närvaro, tonsäkerhet och energi. Systrarna har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren.

Duo Sentire; Ulrika Hebbe, piano och Lars-Inge Bjärlestam, cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

Vi i The Hebbe sisters och Duo Sentire önskar er alla en upplevelse som stannar kvar i era hjärtan och med förhoppning om en fin julhelg!

Ingen åldersgräns
Längd ca 2 tim inkl. paus

Välkomna till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Julkonsert, Konsert
  • Datum tor 8 dec 2016
  • Plats Scalateatern, Karlstad
  • Pris 250-195 kr
  • Ålder Ingen åldersgräns

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 13.00

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 13.00

Tiderna gäller tillsvidare.
Var uppmärksam på förändringar.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS