Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Konsert > SMASK 2015

SMASK 2015

SMASK står för Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest och anordnas varje år på alla Sveriges musikhögskolor. Tävlingen bildades 1991 i Stockholm av musikstudenter som var trötta på att deras låtar inte kom med i den ”riktiga” melodifestivalen. ”Om melodin inte kunde komma till festivalen, ja då får väl festivalen komma till melodin”.

SMASK vill dock särskilja sig en del från den festival vi kan se på tv. Detta gör man genom att ha en levande orkester, artister som sjunger utan pitch-correction och låtar på svenska med en gnutta humor. Musikhögskolan Ingesund i Arvika burkar varje år lägga stort engagemang i detta projekt, och år 2015 är inget undantag.

Den 11 april är det dags för Ingesunds delfinal där man röstar fram två bidrag som senare ska få tävla mot de andra sex musikhögskolorna i den så kallade Riks-finalen som i år anordnas av Malmö senare i vår. Och icke att förglömma: Ingesund har, tro det eller ej, aldrig vunnit Riks-finalen. År ut och år in har man kämpat för att nå de högsta poängen i denna tävling utan vidare gott resultat, förutom förra året då Ingesund fick sin bästa placering hittills. I den slutgiltiga kampen mellan de fyra sista bidragen, två från Piteå och två från Ingesund så fick vi en 3e och 4e placering. Hur går det i år? Häng med och följ den spännande tävlingen!

Läs mer om Ingesunds SMASK på smask.org/ingesund

Längd c:a 2h30min inkl. paus

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS