Laddar Evenemang

SIN CITY

29 september,18:30

Handling;
Året är 1932. Bröderna Lennie och George står inför ett val. Att lämna sin födelseplats i Oklahoma eller stanna kvar och se hur depression och sandstormar äter upp deras inkomster, tills inget återstår. De bestämmer sig för att lämna. En granne vill att hans dotter följer med. Julia 18 år har ingen framtid i en byggd där bara gamla blir kvar. Trion blir snart en kvartett när Madame, på flykt från New York ansluter till vännerna på väg till slutmålet. Ett nytt liv i San Francisco där deras version av den amerikanska drömmen ska bli sann. Genom att starta en bar hoppas de, att pengar och framgång kommer att bli deras väg.

Musikalen är skriven av Hans Pettersson, en karlstadsmusiker med förflutet i Dublin Fair. Musikalen har talade inslag och 22 stycken separata musikstycken. Bland dem som spelar de fem huvudrollerna finns kända namn i värmländskt musikliv. Helena Skyman, som Madame, Keith Pakarinen som Lennie och Magnus Berg som Mr. Kravits. Orkestern som spelar live under föreställningen leds av Jörgen Ekener och Caroline Eriksson Waerme. Under sommaren kommer “soundtracket” till föreställningen att släppas på streamingplattformar. Föreställningens längd ca. 2 gånger 1 timme. Med paus mellan akterna. Möjligheter att köpa fika finns i paus.

Tack till medsponsorer; ABF och Karlstad kommun.

Längd: ca 2 tim och 20 min, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Arenan i Bibliotekshuset

Pris från: 325,00kr