Du är här:  START > Biljetter & evenemang > PACKMOPEDSTURNÉ

PACKMOPEDSTURNÉ

EXKLUSIV HÖSTKONSERT – PACKMOPEDSTURNÉN TILL NÖJESFABRIKEN!

Packmopedsturnén åkte i somras Värmland runt för tjugonde gången sedan starten 1992. De mötte en alldeles fantastisk publik och bjöd enligt många av besökarna och sig själva på den starkaste upplagan någonsin. De vill fira detta på ett helt nytt sätt, med att genomföra en exklusiv konsert inomhus i höst.

Fredag den 16 e oktober rullar mopederna in i salongerna på Nöjesfabriken. Band och artister är de samma som i somras men showen kan komma att bjuda på en och annan överraskning.

GÖRAN SAMUELSSON
Utan Göran ingen Packmopedsturné. Sedan slutet av 1980-talet har Göran livnärt sig som sångpoet. Nästa år firar han 25-årsjubileum som artist! Under åren har Göran spelat in 13 album, gett ut en diktsamling och sedan 1992 producerat och genomfört den uppmärksammade ”Packmopedsturnén.”

CAROLINE AF UGGLAS
Konstnär, körledare, författare, föreläsare och artist. Caroline har många, ständigt vibrerande strängar på sin lyra. Caroline har släppt 7 album, medverkat i Melodifestivalen tre gånger och ligger bakom idén till TV-programmet Körslaget. Sitt stora folkliga genombrott fick hon när hon knep andraplatsen i Melodifestivalen 2009 med ”Snälla, snälla”.

NISSE HELLBERG
Nisse Hellberg är en svensk kompositör och textförfattare, mest känd som sångare, gitarrist och frontman i bandet Wilmer X. Hellberg har även framträtt som soloartist, samt spelat in en skiva tillsammans med Peps Persson, kallad Röster från södern. Under 2007 och 2008 turnerade han genom hela landet med sitt solomaterial. I maj 2014 släpptes hans senaste soloplatta ”Vad har han i huvudet?”

SARAH RIEDEL
Sarah Riedel är dotter till Georg Riedel. Hon skivdebuterade som femåring på Världens bästa Astrid med visan ”Lille katt” . År 2014 släppte Sarah Riedel albumet Genom natten som hon producerade tillsammans med Martin Hederos (Soundtrack of our lives, Tonbruket mm). Skivan nominerades både till Manifestpriset och Grammis i kategorin ”Årets visa”.

EBBOT LUNDBERG
Ebbot är mest känd som medlem och ledstjärna i rockbandet Union Carbide Productions och senare som sångare och frontman i The Soundtrack of Our Lives. 2013 medverkade Ebbot i TV4’s ”Så mycket bättre”. Numera är han soloartist samt medlem i bandet The New Alchemy tillsammans med Per Svensson, Henrik Venant, Mats Gustafsson och Clay Ketter, vars album släpps i sommar.

Bland de artister som medverkat tidigare finns bl a Uno Svenningsson, Irma Schultz Keller, Niklas Strömstedt, Wille Crafoord, Peter Lundblad, Marie Bergman och Totta Näslund. Även Plura Jonsson, Ola Magnell, Sara Löfgren, Dregen och Pernilla Andersson har åkt. Pugh Rogefeldt som medverkade 2009, beskrev turnén som ”en av dom märkligaste upplevelser jag varit med om” och att det var ”en stor ära att överhuvudtaget få vara med”.

Turnén har bland annat uppmärksammats i en timslång dokumentärfilm, Moppeturné för Totta. Filmen, som är gjord av Eva Akre och Dan Nilsson, skildrar den turné som arrangerades 2005.

Filmen sändes i SVT april 2006 och hade där 780 000 tittare.

Insläpp 20.00 – Konsert 21.00

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS