Du är här:  START > Privat: Biljetter & evenemang > Konsert > P-FLOYD

P-FLOYD

DENNA EVENTSIDA VISAR TYVÄRR F.N. FEL KLOCKSLAG, DETTA JOBBAR VI MED! KORREKT KLOCKSLAG VISAS PÅ TICKETMASTER.SE!

Efter ett fantastiskt år summerar nu landets ledande Pink Floyd-hyllare och tolkare 2014 med en vinterturné. Året har innehållit både en bejublad turné som inbegrep ett fullsatt Cirkus i Stockholm, och en magisk Dalhalla helg, av många beskriven som det bästa bandet gjort under sin snart 20- åriga historia. Dessutom har man hunnit med Rock Out Wild festivalen i Sorsele och en klubbspelning på Dalarnas ledande nattklubb Liljan.

Detta år har P-Floyd nått nya höjder genom sitt samarbete med ett av Sveriges ledande bokningsbolag, Lifeline Entertainment, och samarbetet fortsätter nu med en vinterturné som omfattar Sälen, Stockholm och Karlstad. Till våren planeras den första-men inte den sista- Europaturnén i P-Floyds historia tillsammans med ytterligare en Sverigeturné.

December är julens och upplevelsernas tid! Missa inte möjligheten att uppleva den drömska atmosfäriska och suggestiva musiken som supergruppen Pink Floyd skapade och som tributebandet P-Floyd förvaltar och håller vid liv på sitt eget unika vis, genom att sätta sin egen kreativa prägel på den. Inramat av ett fantastiskt ljud och en makalös ljusshow fylls alla sinnen med en stark och hänförande upplevelse.

Kan det finnas ett bättre sätt att komma ner i varv under julstöket än att låta sig föras in i Pink Floyds magiska stämningsvärld av P-Floyds kärleksfulla händer? Vi tror inte det.

2 timmar plus paus
Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 13.00

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 13.00

Tiderna gäller tillsvidare.
Var uppmärksam på förändringar.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS