Du är här:  START > Privat: Biljetter & evenemang > Konsert > MR. & MRS. WELLS – WORLD WIDE TOUR IN WERMLAND

MR. & MRS. WELLS – WORLD WIDE TOUR IN WERMLAND

DENNA EVENTSIDA VISAR TYVÄRR F.N. FEL KLOCKSLAG, DETTA JOBBAR VI MED! KORREKT KLOCKSLAG VISAS PÅ TICKETMASTER.SE!

Mr Wells: Utbildad konsertpianist på Musikhögskolan. Hårt arbetande musikant på de flesta arenorna. Och nu…2016 firar Robert Wells 30 år som artist ute på vägarna. 1986 fick han uppdraget i två olika nöjesserier i SvT som solist och kapellmästare till våra mest folkkära artister Samma år kom han in på Svensktoppen och medverkade i Melodifestivalen. Under åren har det blivit mängder av turnéer med trio, storband och framförallt med Rhapsody In Rock både i Sverige, Ryssland, England, Australien USA och Kina för att nämna några. Över 2 miljoner har sett hans konserter enbart i Skandinavien. Mer än 90 artister har gästat hans shower.

En viktig del i karriären har varit åren med Charlie Norman, sida vid sida på scenen. En mentor som visat vägen med ”Old Time Entertainment”.


Mrs Wells:
Maria började sin karriär på hemmaplan vid Säffleoperan. Hon har en gedigen karriär i bagaget som sångerska, skådespelerska och författare. Maria har flitigt turnerat runt om i Värmland med dansband under 80-talet. På 90-talet spelades revy med komikerduon ”Stefan & Krister” tillsammans med hennes sånggrupp AVEC. De gjorde även ”Allsång På Skansen” under flera år med Bosse Larsson och Lasse Berghagen. Hon har även setts i Mr Wells ”Rhapsody In Rock” med gruppen Vocalettes i Sverige och utomlands. 2009 släppte Maria sin debutbok ”Mammafällan” och 2011 kom uppföljaren ”Mammatankar”. 2015 släpptes en novellsamling med uppföljning senare under året.

Nu släpper Maria Wells äntligen sitt första egna CD. Musik av Mr. Wells och texter av Camilla Läckberg bl.a. Release 21/3 innan premiären på deras gemensamma turné.

Nu blir det jubileums föreställning i ett nära möte. Med Robert & Maria samt musikanter 100% Boogie, Jazz och Rock blandat med humor och anekdoter från de senaste 30 åren. Och förstås den nya CD:n.

Välkomna till en hårt svängande kväll!

Längd: 2h 30 min inkl paus.

www.mariawells.se & www.wellsmusic.se

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 12.00

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar  
10.00 - 12.00 & 16.00 - 17.00

Tiderna gäller tillsvidare.
Var uppmärksam på förändringar.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS