Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Föreläsning > MIA TÖRNBLOM – HUR SVÅRT KAN DET VARA?

MIA TÖRNBLOM – HUR SVÅRT KAN DET VARA?

En föreläsning om hur vi hanterar de situationer, relationer och konflikter vi möter i livet.

Mia ställer frågan: ”Hur svårt kan det vara att ha med andra människor att göra?” Hon erkänner i sin föreläsning utan omsvep att det många gånger är skitsvårt, men egentligen inte så komplicerat. Mia bjuder också på kloka, gripande, komiska, sorgliga och knasiga berättelser om hur svårt det kan vara att säga det man vill när det egentligen borde vara enkelt.

”Att få vara en del i organisationers och individers utveckling är det finaste jag kan tänka mig. Tack vare MT-metoden har detta varit en möjlighet för mig sedan 2001. Min ambition med denna föreläsning är att på ett inspirerande sätt ge dig kunskap om och verktyg för hur du skapar förtroende, bygger relationer och kommunicerar framgångsrikt. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör men om ingen vet att vi finns kommer de inte erbjuda oss nya möjligheter – vill vi nå ut behöver vi lära oss att ta plats på rätt sätt. För att lyckas behöver de flesta av oss metoder för reflektion, motivation och att hantera konflikter” / Mia Törnblom

Bli trollbunden och inspirerad
På ett glädjefyllt och lärorikt sätt inspirerar Mia Törnblom i sin föreläsning till utveckling och framgång, både i yrkeslivet och privat. MT-metoden innefattar det personliga ledarskapet där motivation, ansvar, inre trygghet, reflektion, värdegrund, målsättning och kommunikation är viktiga områden. Resultatet är att du leder dig själv på ett bättre sätt. Motivationen ökar och kon?ikter vänds tills utveckling. Rädslan för att misslyckas ersätts med en vilja att skapa bestående värde. Att ha en stark självkänsla är dessutom viktigt för alla människor. När sen alla individer i en grupp tar ansvar för sin egen del skapas effektiva team som både mår och presterar bra.

Du och dina kollegor eller vänner får garanterat nya insikter och metoder för hur ni kan påverka ert liv i den riktning ni själva önskar.
VARMT VÄLKOMNA!

Fri placering
Tid: 18 – 19.45 (ingen paus)

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS