Du är här:  START > Privat: Biljetter & evenemang > Konsert > Lucifer – Live på Bar Teatral

Lucifer – Live på Bar Teatral

DENNA EVENTSIDA VISAR TYVÄRR F.N. FEL KLOCKSLAG, DETTA JOBBAR VI MED! KORREKT KLOCKSLAG VISAS PÅ TICKETMASTER.SE!

Efter en höst med alltifrån avgrundsvrålande döds till mjuka popmelodier avslutar vi säsongen med en tung kväll på Bar Teatral. Vi presenterar stolt, LUCIFER. Endast 120 st biljetter, be quick or be dead!

Underskatta aldrig den hårda musikens förvandlande krafter. Styrkan i riffet, melodin och det ihållande svänget som tillsammans bildar magi som bara de mest inspirerande kan tämja. Tillsammans med Nicke Andersson återvänder nu Johanna Sadonis (ex-The Oath) med ett nytt kapitel i Lucifers historia.

Under kvällen står Roya och Nicole från Pebbles bakom skivspelarna. De bjuder på smutsigt demoniska verk, glammig elegans och tuff och svettig rock att fördärva sig i. På med bootsen! ?

***

LUCIFER: Bildat i Berlin 2014 efter ett plötsligt uppbrott med hennes tidigare band, valde Johanna att skapa Lucifer med målet att kanalisera hennes kärlek för den mörka rocken från 60 -och 70-talet. Inspirerad av allt från Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult till Steppenwolf, Heart och Fleetwood Mac, teamade hon upp med gitarristen Gaz Jennings (ex-Cathedral) för att skapa ett otämjt sound som gjorde hennes influenser rättvisa. Resultatet blev ett självbetitlat debutalbumsom fick stor uppmärksamhet och enastående recensioner. Fröet till en mycket större musikalisk vision var sått.

2016 då Sadonis fanns sig själv i ett vägskäl efter uppbrottet med den legendariska gitarristen. Fast besluten att fortsätta och inte ge upp den kreativa drömmen om Lucifer fortsatte sångerskan obestridligt framåt tills hon snubblade över en perfekt partner i det andra kapitlet i sagan om Lucifer; Nicke Andersson.

Med sin varierande musikaliska bakgrund med allt från brutal dödsmetall i Entombed till poppig rock n’ roll i Imperial State Electric, har Nicke Andersson redan fått legendstatus. Vad som inte var säkert var hur hans nya partnerskap skulle fungera, eller om det skulle fungera överhuvudtaget. Men efter att ha arbetat ihop på endast en låt insåg båda att detta är början på något nytt och unikt; något som överskrider lata genredefinitioner och istället flaggar för något klassiskt och tidlöst.

| Ålder: 18 år | Dörrar: 21.00 | Stagetime ca 23.00 | DJ’s före & efter gig

Välkommen till Nöjesfabriken!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum lör 15 dec 2018
  • Plats Nöjesfabriken
  • Pris 275 kr
  • Ålder 18 år

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 13.00

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 13.00

Tiderna gäller tillsvidare.
Var uppmärksam på förändringar.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS