Du är här:  START > Biljetter & evenemang > LOVE IS ALL

LOVE IS ALL

Simon Ljungman och Fredrik Berglund är tillbaka!
Efter succén med Simon & Garfunkel-hyllningen, The Boxer, återvänder nu musikprofilerna från Göteborg med en ny tribut i körformat. I Love is All tolkar duon omsorgsfullt utvalda juveler ur Beatles musikskatt.

På klassisk Beatlesmark, i Sundstaaulan sammanstrålar nu Simon och Fredrik med Hammarö Kammarkör och Sundsta Musiklinjes Körer. Drygt 100 körsångare kommer att mötas på den scen där The Fab Four gjorde sina legendariska spelningar för drygt 53 år sedan.

Simon Ljungman känns kanske främst igen som gitarrist och frontfigur i Augustifamiljen, husbandet i På Spåret och Håkan Hellströms kompband. Simon är också verksam som körledare i Göteborg.

Fredrik Berglund är en internationellt meriterad musik- och körpedagog, verksam som musikalisk och konstnärlig ledare för bl.a. Mölndals Kammarkör och Örebro studentsångare.

Simon och Fredrik har tillsammans en dragning åt det storslagna. Duon har bl.a. under ett antal år legat bakom stora körprojekt på Göteborgs Kulturkalas, där Mozarts Requiem, Max Martin Choir Tribute och The Boxer (med bl.a. Hammarö Kammarkör) framförts inför storpublik. På Allhelgona, den 4/11 är det dags för nästa mastodontprojekt, då Friends Arena skall fyllas av körsång.

Hammarö Kammarkör, under ledning av Peter Kronlöw, är erkänd för sin mångsidighet och rör sig över körsångens alla epoker och inriktningar. Love is All blir körens tredje projekt tillsammans med Simon & Fredrik.

Sundstagymnasiets Musiklinje är en kulturinstitution i Karlstad och är en drivbänk för värmländsk musikalisk kreativitet och talang. Listan av etablerade musikutövare som formats på Sundsta är lång och nya namn tillkommer hela tiden Musiklinjens körer leds av Håkan Agnarsson och Petter Josteus.

Välkommen till Sundstaaulan!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS