Du är här:  START > Biljetter & evenemang > LARZ-KRISTERZ – IN CONCERT

LARZ-KRISTERZ – IN CONCERT

European Concerts är oerhört stolta att få presentera giganterna Larz-Kristerz Jubileumskonsert!

Nu gör ett av Sveriges populäraste och ”galnaste” band en avstickare från dansbanorna….igen! De senaste fyra åren har man haft krogshow på underbara Klockargården utanför Leksand och gjort succé. Nu tar man nästa steg – en konsertturné på teatrar. Det blir inledningen på jubileumsåret 2016 när Larz-Kristerz firar sina första 15 år på estraderna.

– Det är ju ett nytt sätt att möta vår härliga publik, skivköpare och flera av dem som kanske inte går ut ochdansar längre. När vi väl fick förfrågan behövde vi inte fundera länge, berättar bandets trummis Micke Eriksson.

Gruppen startade 2001 i Älvdalen. 2008 deltog bandet i den första säsongen av Dansbandskampen på SVT och klev rakt in i det svenska folkhemmet när dom sopade banan populäritetsmässigt med dom andra deltagarna och vann tävlingen i stor stil. Sedan dess har man turnérat konstant runt hela landet med avstickare till våra grannländer.

Gruppen har en av de största ”fan-basen” av alla dansband, närmare 300 000 sålda skivor och mer än 600 spelningar på både logar och krogscener sedan Dansbandskampen talar sitt tydliga språk. Förutom sin svängiga musik och spelglädje är bandet känt för sina ofta spektakulära scenkläder i grälla färger.
-När man får på sig scenkostymen, då förvandlas man till en Larz-Kristerz. Det har blivit vårat signum och varumärke, säger sångaren Peter Larsson.

Både publiken och bandet skall ha kul under en kväll med Larz-Kristerz, och kul blir det när bandet bjuder på en sprakande konsertupplevelse med låtar från hela sin karriär fram till dags dato.

Föreställningen är ca 2 timmar och 10 minuter inkl. paus

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS