Du är här:  START > Biljetter & evenemang > KEN RING – EN AKUSTISK UPPLEVELSE

KEN RING – EN AKUSTISK UPPLEVELSE

Efter en lång karriär där han verkat i många skilda forum har Ken Ring byggt upp en publik som sträcker sig över alla åldrar, bakgrunder och klasser. I ett Sverige som är mer splittrat än någonsin är det viktigt att kulturen verkar som en enande kraft, tillgänglig för alla. Genom att skala av sin musik, ta bort hiphopbeatsen och ensam rappa till ett piano och en cello har Ken Ring verkligen lyckats med konststycket att träffa den gemensamma nämnare som binder oss samman: våra känslor. Med ett extremt känsligt framträdande är Ken Ring redo att framföra några av hans akustiska mästerverk och även lite från den kommande skivan som släpps under turnén.

Det finns en oerhört intressant historia att berätta; den om en problemfylld uppväxt, kändisskap i tidig ålder, fångenskap i droger och kriminalitet och slutligen pånyttfödelse som en troende familjefar och framgångsrik musiker och entreprenör. Vi kommer få höra om pojken Ken Ring som vid fjorton års ålder är i Kenya för att begrava sin Mor och med all sin sorg och ilska knäböjer i en kyrka och möter Gud. Ett möte som blev början på Kens kristna tro som under åren många gånger kommit att rädda hans liv. En resa som gått mot alla odds, Ken Ring har trots väldigt svåra förutsättningar lyckat skapa sig ett värdigt liv där han lever sin dröm och även hjälper andra att göra detsamma med sina välgörenhetsprojekt i Kenya.

Ackompanjerad av Jonatan Guzman på piano, Johanna Hydén på cello och Linnea ”Samia” Khalil på sång tar Ken Ring med er på en resa som berör, förvånar och framförallt inspirerar. Målet är att göra så många spelningar som möjligt och möta den publik som vanligtvis har svårt att komma till konserter. Länkar till låtar från Ken Rings akustiska alster finns nedan.

Längd: ca 60 min

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS