Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Konsert > JUDAS PRIEST

JUDAS PRIEST

Förra året släppte Judas Priest sitt senaste album ”Redeemer of Souls” och det blev deras största listframgång i karriären. De brittiska kungarna av heavy metal är tillbaka, och nu återvänder de till Sverige för konserter på Löfbergs Arena i Karlstad den 4 december i år och Ericsson Globe i Stockhom den 5 december.

Det finns inte många metalband med en sådan lång och framgångsrik karriär som Judas Priest. Med klassikeralbum som ”British Steel”, ”Screaming For Vegeance” och ”Painkiller” och arenagiganter till hitlåtar som ”Breaking The Law”, ”Living After Midnight” och ”You’ve Got Another Thing Comin” råder det inga tvivel: Judas Priest förtjänar sin titel som metalgudar. Det har pratats om att de efter förra turnén inte skulle fortsätta, men efter senaste dundersuccén med albumet ”Redeemer of Souls” är de i allra högsta grad aktuella.

Judas Priest kommer till Sverige igen och lovar att spela alla favoriter från deras snart 45-åriga karriär och självklart bjuds det på låtar från deras senaste hyllade alster.

Judas Priest bildades i början av 70-talet i Birmingham, England, en plats där heavy metal föddes enligt många. Bandet var en av de första som bar nitar och läder, en look som snabbt plockades upp av fansen och nu är självklar för metalälskare.

Missa inte när ett av de mest legendariska och inflytelserika metalbanden genom tidigare förärar oss med ytterligare ett besök. Kanske blir det det sista…

Special Guest: UFO

Välkommen till Löfbergs Arena!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS