Du är här:  START > Biljetter & evenemang > JOHN CLEESE – LAST TIME TO SEE ME BEFORE I DIE – SLUTSÅLT

JOHN CLEESE – LAST TIME TO SEE ME BEFORE I DIE – SLUTSÅLT

I april nästa år föräras Karlstad med besök av den legendariske John Cleese. Han var inte bara den längste medlemmen i Monthy Python utan måste sägas vara en den moderna komedins gudfäder. Det här här förmodligen sista chansen att se honom på scenen.

För två år sedan tog John Cleese ”Last time to see me before I die”-föreställningen på turné i Kanada där den spelades för utsålda hus och möttes av skratt, jubel och applådåskor. Som framgår av turnéns titel så utlovar han att det här är sista chansen att se honom på scenen innan han dör. Det är få som bemästrar svart komedi som Cleese. Han delar med sig av berättelser om familj och vänner och håller bland annat ett lysande begravningstal till sig själv. Föreställningen avslutas med frågestund som är en unik chans för fans att komma honom nära.

Att döma av hans digra arbetsschema – just nu turnérar han i USA tillsammans med Python-kollegan Eric Idle – så verkar han i motsats till den berömda papegojan faktiskt inte vara på väg att trilla av pinnen. Om ett par veckor fyller John Cleese 76 år, och då hans mamma uppnådde den aktningsvärda åldern av 101 år så kanske vi ändå kan hoppas att han likt sina landsmän i Stones fortsätter att dyka upp. Vem vet, kanske en turné på ålderdomshem?

Kort om John Cleese
John Cleese behöver egentligen ingen presentation. Hans karriär spänner över mer än fem decennier, och tog sin början med framgångarna för 1963 års Cambridge Footlight Revue som spelades i West End och på Broadway. Ett par av milstolparna är naturligtvis Monty Python-serierna och –filmerna samt skapandet av TV-serien ’Fawlty Towers’ om den oförglömlige hotellägaren Basil Fawlty och hans personal. Cleese har medverkat i ett otal filmer och TV-serier, bland annat skrev han manus till och medverkade i ’En fisk som heter Wanda’ och Emmy-belönades för sin gästroll i ”Skål”. John Cleese är så mycket mer än det, och om du mot förmodan inte känner till honom så föreslår vi att du googlar: http://bfy.tw/2EwU

Välkommen till Karlstad CCC!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Stand up
  • Datum fre 15 apr 2016
  • Plats Karlstad CCC
  • Pris 740-565 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS