Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Humorkväll i parken

Humorkväll i parken

Tre av världens roligaste komiker till Rottneros Park!

Nu är det dags för sommaren skrattfest i Rottneros Park. De tre bejublade komikerna Thomas Petersson, Babben Larsson och Kjell-Åke i Myra bjuder på en helkväll med varsin avdelning stand up-comedy på scenen i restaurangtältet i parken.

Det är fantastiskt kul att kunna erbjuda den värmländska publiken två av Sveriges absolut populäraste komiker tillsammans på samma scen som hela Värmlands Kjell Åke i Myra, säger producenten Peter Besterman.

Babben Larsson, Gotland stora stolthet, firar i år 30 år som artist och skådespelare och har under åren medverkat i mängder av olika sammanhang från scen till TV. Hon har haft stora succéer med sina egna föreställningar som exempelvis ”Vad hände? – Ett lyckligt liv i två akter” som spelade för utsålda hus både i Stockholm och Göteborg och sedan på turné. Det senaste året har hon varit programledare för SVT-succén ”Bäst i Test” samt spelat närmare 100 föreställningar av ”Expedition Babben”, där idén är att framträda på orter hon inte tidigare framträtt i.

Thomas Petersson gjorde scendebut redan 1972 i skolpjäsen ”Tusse Trumpen”. Han fick därefter sitt stora genombrott mycket tack vare sin briljanta, knivskarpa och pricksäkra ståupp-komik. Han har ofta setts i TV-program som tex ”Släng dig i brunnen”, ”Prat i kvadrat” och ”Time Out”. Thomas har även genom åren haft stora framgångar med egna farser runt om i hela landet.

Kjell Åke i Myra, som brukar kallas ”Världens populäraste Metbäcking”, har under många år roat publiken i och utanför Värmland med sitt fantastiska historieberättande. För några år sedan gjorde Kjell Åke stor succé med sin egna föreställning ”Härifrån till Metbäcken” i regi av Sissela Kyle.

Fredag 3 aug kl Insläpp 19.30, Showstart 20.30
OBS ALLA BILJETTER ÄR UNDER TAK

MENY
Välkomstbubbel
”Grymt” god Vildsvinsytterfile med persilje/vitlökstekt skivad potatis. Serveras med stekta legymer och Cognacsås direkt våra stora pannor
Kaffe och kaka

 

Välkommen till Rottneros park!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Stand up
  • Datum fre 3 aug 2018
  • Plats Rottneros Park
  • Pris 695-495 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS