Laddar Evenemang

HEARTBEAT KARLSTAD – LILI & SUSIE, RONGEDAL, IDA HALLQUIST MFL.

20 april,19:00

Heartbeat Karlstad kommer hålla en speciell stödgala till förmån för AjaBajaCancer på Scalateatern i Karlstad, torsdag den 20 april 2023 kl 19!

Två Systrar Två Bröder – Lili & Susie, Rongedal, Crash Boom Band:
Det blir en väldigt speciell kväll att se fram emot då programmet för kvällen bland annat bjuder på ingenting mindre än urpremiären av showen Två Systrar Två Bröder! Showen är ett samarbete mellan Lili & Susie, Bröderna Rongedal och Crash Boom Band, och kommer efter premiären i Karlstad att tas ut på turné och spelas upp på teatrar och konsertsalar runt om i mellersta Sverige under april och maj 2023! Två Systrar Två Bröder är en unik och inåtblickande show som, förutom en massa spännande musik, innehåller anekdoter om uppväxt, prägling och syskonskap. En högst personlig show med mycket humor och värme!

Ida & Malte Hallquist:
Vi känner alla Ida Hallquist från TV-serien Ack Värmland och inte minst nu senast från hennes häftiga resa i Idol. Idas pappa, Malte Hallquist är verksam som komiker och musiker sedan många år tillbaka. Han står sedan en tid tillbaka bakom den populära podden Från Insikter till Utsikter, där han har möten med intressanta personer. Ida och Malte Hallquist öppnar kvällen med ett uppträdande tillsammans. Malte kommer också att fungera som moderator under kvällen.

Om AjaBajaCancer: AjaBajaCancer är en välgörenhetsorganisation som underlättar vardagen för barn som drabbats av cancer och deras familjer.
AjaBajaCancer, som grundades 2018 av Ellinor Stattin och Tove Malm, är en ideell förening som drivs av ideella krafter till största del. Allt överskott från denna stödgala på Scalateatern kommer att tillfalla AjaBajaCancer

Längd: ca 2 timmar och 20 minuter, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns på www.scalateatern.com + här på www.ticketmaster.se
Välkommen till Scalateatern!

495,00kr

HEARTBEAT KARLSTAD - LILI & SUSIE, RONGEDAL, IDA HALLQUIST MFL.