Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Konsert > GREAT BALLS OF FIRE

GREAT BALLS OF FIRE

Great Balls of Fire – Per-Erik Jonsson & Friends

Per-Erik Jonsson slog igenom redan som elvaåring 1975 när han medverkade i Lennart Hylands ”Karusellen” på TV. Hans egen låt ”Thunderbird Rock” låg 4 på Europatoppen 1978, sedan dess har han turnerat och spelat med en rad kända artister, bl.a. Wanda Jackson, Connie Smith, Sleepy LaBeef, samt förstås alla svenska legender såsom Rock-Ragge, Burken, Rock Olga, Little Gerhard och även Sven-Erik Magnusson med flera. Har medverkat i flera band och leder nu tillsammans med Nina Jedevin ”The High-Jacks”

The High-Jacks startade 2004 som backup-band för the Queen of Rockabilly, Wanda Jackson. s 2006 tog de hem SM-titeln i Rockabilly och medverkade i TV4 Nyhetsmorgon. The High-Jacks turnerar både i Europa och USA och har släppt flera album.

Nina Jedevin kommer ursprungligen från Karlstad och debuterade redan som 5-åring i Mariebergsskogen! Har sjungit i flera band och 2004 startade hon tillsammans med Per-Erik Jonsson The High-Jacks. Nina har även ett aktuellt soloalbum ute. Nina förenar både country och rockabilly.

Erika Jonsson sjunger och skriver rockabilly och country både på bred värmländska och engelska. Hon kommer ursprungligen från Kil i Värmland. Hennes musikkarriär fick en strålande start med ”Sången om Värmland”, som på kort tid streamades över en miljon gånger på Youtube när den kom ut 2014. Hon har redan släppt 3 album.

Red Hot Max är en legend inom svensk rockabilly, en frontfigur under 80-talets rockabilly-revival. Först med att spela in autentisk rockabilly på skiva i Sverige och hans egen låt ”Hats of for cats” är med i långfilmen ”Sunes sommar”. Har turnerat flitigt i Europa och besökt varenda stad i Sverige under sin tid som heltidsmusiker.

Cina Samuelson räknas som en av Sveriges bästa countrysångerskor. En mycket populär artist på countryfestivaler i hela Skandinavien. Cina har tilldelats ”Distant Accords Award” i Nashville TN, och spelat på Loretta Lynn Tribute Concert i Austin TX. Cina skriver mycket eget material och kommer regelbundet ut med nya album.

Det blir Rock n Roll, Country och Rockabilly i fyra takter och två akter!

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS