Du är här:  START > Biljetter & evenemang > FIRST AID KIT

FIRST AID KIT

First Aid Kits karriär är en framgångssaga få förunnat, från Myspace-demos och en YouTube-cover till utsålda turnéer världen över och hyllningar från alla håll. I februari nästa år ger sig Klara och Johanna Söderberg ut på Sverigeturné med tolv stopp runt om i landet.

First Aid Kit tog sin första steg 2007 när systrarna som tonåringar började ladda upp sin musik på Myspace, och ”Tangerine” plockades snabbt upp av svensk radio och duon signades till The Knifes Rabid Records. Med en cover av Fleet Foxes ”Tiger Mountain Peasant Song” året därpå blev bandet en succé även internationellt och sedan dess har det bara rullat på, och i dag kan de räkna artister som Patti Smith, Jack White och Conor Oberst från Bright Eyes som fans.

First Aid Kit släppte sin debut-EP ”Drunken Trees” 2008 och följde upp den med debutalbumet ”The Big Black & The Blue 2010”. Sedan dess har de släppt ytterligare två album; succén ”The Lion’s Roa”r 2012 och deras senaste album ”Stay Gold” i våras, som möttes av hyllningar från en enad kritikerkår både på hemmaplan och internationellt. Med sin vackra och starka country-folk har First Aid Kit lyckats skapa fullständigt tidlös musik, lika hemma i sextio- och sjuttiotalets country som i dagens indievärld – med ett unikt sound och en egen röst, ledd av systrarnas otroliga harmonier.

Efter att ha tillbringat sommaren på Europas festivalscener – och på turné i USA, Australien och Japan – samt gjort bejublade besök i Stockholm och Göteborg under hösten är det i äntligen dags för First Aid Kit att ge sig ut på vägarna i Sverige i februari.

13-årsgräns

Välkommen till Karlstad CCC!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum tor 19 feb 2015
  • Plats Karlstad CCC
  • Pris 405 kr
  • Ålder 13-årsgräns

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS