Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Doug Seegers Jul

Doug Seegers Jul

Doug Seegers kommer åter till Karlstad för en julkonsert i Tingvallakyrkan fredagen den 27 november kl 19:00.

I det allra första kapitlet av den fantastiska Askunge-sagan om Doug Seegers gömmer sig en ödmjuk och minst sagt älskvärd vardagshjälte. Hon heter Stacy och är eldsjälen och klippan bakom ”The Little Pantry That Could” i det lite slitna området runt Charlotte Avenue i West Nashville. Det var Stacy som berättade för Doug att ett svenskt TV team skulle komma på besök och föreslog att Doug skulle vara där då och ha med sig sin gitarr. Det var sedan med Stacys stöd och hjälp Doug sattes i kontakt med oss nordbor för skiva och turné när låten ”Going Down To The River” slog ner som en bomb i Sverige i och med TV-programmet Jills Veranda.

Doug Seegers har nu varit i studion och spelat in ett album med kända julsånger, blandade med några egenkomponerade låtar. I ”Let Me Ride With You Stacy” gör Doug en mycket varm och personlig vinkning till sin nära vän Stacy. Sången handlar om att Doug vill följa med Stacy på hennes ”Karl-Bertil Jonsson”-liknande uppdrag att åka runt och ge julklappar till Nashvilles utsatta och hemlösa. Doug vill vara med och dela lyckan av att ge och sprida glädje till människor med annars ganska lite att glädja sig åt.

Doug tänker nog inte på att med albumet ”Let´s All Go Christmas Caroling Tonight” gör han samma sak, fast på ett annat sätt.

Han förmedlar ren kärlek och vi är många som kommer att le och känna julvärmen när vi lyssnar. Doug sjunger klassikerna ”Silent Night”, “Rudolph the Red Nosed Reindeer” och vackra julballaden “I´ll Be Home For Christmas” med 100% inlevelse. Precis som när han sjunger sitt eget lyckopiller “Let Me Ride With You Stacy” och den bitterljuva uppgörelsen med sin frånvarande pappa i ”Daddy´s Still Around”.

Doug Seegers sätter sig i flygstolen och kommer tillbaka oss för en nästan månadslång turné från den 17 november och framåt. Julkonserterna kommer vara i kyrkor och konserthus. Doug spelar musik från sin nya julskiva blandat med några av hitsen. Med på de flesta konserterna kommer det att finnas en lokal barnkör, som efter Dougs önskemål sjunger ett par låtar med honom och bandet.

Bandet består av en trio + Doug och en barnkör kommer att vara med på två låtar.
Konserten håller på ca 75 minuter utan paus

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Julkonsert, Konsert
  • Datum fre 27 Nov 2015
  • Plats Tingvallakyrkan
  • Pris 425 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS