Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Creedence Tribute Med Gäster – Mariestad

Creedence Tribute Med Gäster – Mariestad

Creedence Tribute med gäster bjuder på stjärnspäckad show.
Helkväll i Katrinhallen med Brolle, Nanne Grönvall, Sanne Salomonsen och Babben Larsson som gäster.

Efter höstens succéturné kommer nu Creedence Tribute äntligen till Mariestad för en exklusiv konsert, där man gästas av eliten bland svenska och danska artister.

Under hösten har bandet gett 15 konserter, från Luleå till Karlskrona. Succén har varit ett faktum – samtliga spelningar har varit i det närmaste slutsålda. På ”hemmaplan” i Vara konserthus tog biljetterna slut i rekordfart, så trycket på en spelning på hemmaplan är mycket stort. Äntligen, i samband med att Mariestad BoIS fyller 70 år, erbjuds nu skaraborgarna ett unikt tillfälle att uppleva den största hyllningskonserten till Creedence Clearwater Revival någonsin. Creedence Tribute gästas dessutom av det stjärnspäckade startfältet Brolle, Nanne Grönvall, Sanne Salomonsen och Babben Larsson, som tillsammans med bandet tolkar Creedence.

Kvällen inleds med firande av BOIS där ett föreningens hockeystjärnor kommer att hyllas. Babben Larsson fortsätter därefter kvällen med sin bejublade stand up-show, följt av den stjärnspäckade showen med Creedence Tribute. Kvällen avslutas med dans till Barbados.

Brolle – En av Sveriges populäraste artister som just nu spelar sin show, publiksuccén ”Elvis, Cash & The Killer”, för utsålda hus på Göta Lejon. Föreställningen spelar vidare under våren, innan det är dags för Brolle att stiga upp på scenen i Katrinhallen för en duett med Tony Malmberg i Creedence Tribute.

Nanne Grönvall – En av Sveriges mest rutinerade och populära artister som bland annat medverkat i Melodifestivalen hela 10 gånger, åkt på turné med Diggiloo och medverkat i den hyllade musikalen Snövit. Musikaliskt har Nanne gjort allt från schlager till rock´n roll, alltid med samma smittande energi och engagemang.

Sanne Salomonsen – Nordens rockdrottning #1 och en av de absolut mest folkkära och populära artisterna i Sverige och som framträtt här regelbundet under många år. Sommaren 2016 återuppstod succékonceptet ”Badrock” för ett fåtal utsålda konserter på Öland. Sanne stod då på scenen med bland annat Björn Skifs, Anne Lie Rydé, Mats Ronander med flera. Sanne har en lång och imponerande karriär fylld av skivsuccéer och en oslagbar utstrålning på scenen.

Babben – En av de i särklass mest populära och bokade svenska komikerna som under våren turnerar med sin föreställning ”Expedition Babben”. Babben är också aktuell med en ny säsong av SVT-succén ”Bäst i test”.

Katrinhallen 28 april kl. 19.00. Biljetter: www.ticketmaster.se, telefon 054-190080 eller Mariestad BoIS kansli 0501-12233
Åldersgräns 18 år, men i målsmans sällskap går det bra under.

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum lör 28 apr 2018
  • Plats Katrinhallen
  • Pris 795-295 kr
  • Ålder Åldersgräns 18 år, men i målsmans sällskap går det bra under.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS