Du är här:  START > Biljetter & evenemang > Konsert > BREL MÖTER PIAF – REBELLEN & SPARVEN – CHRISTOPHER WOLLTER & ÅSA FÅNG

BREL MÖTER PIAF – REBELLEN & SPARVEN – CHRISTOPHER WOLLTER & ÅSA FÅNG

En enad kritikerkår har hyllat denna vackra, vemodiga och roande föreställning som gått för utsålda hus runtom i landet.

Vi får höra odödliga sånger om livet och kärleken som ges två perspektiv, mannens och kvinnans. Åsa och Christopher låter sången och musiken förena två självförbrännande och kärlekstörstande livsöden.

Amsterdam, La vie en Rose, Ne me quittes pas och No je ne regrette rien är ett axplock av vad som kommer framföras ur den franska låtskatten. De ackompanjeras av virtuosa musiker: Bernt Andersson (piano, dragspel), Per Melin (trummor) och Michael Krönlein (kontrabas).

”Roar och imponerar” –Svenska Dagbladet
”Suveränt! Helt oemotståndligt!” -Skånska Dagbladet
”Kraftfullt och övertygande. Brel och Piaf-show suger tag.” –Sydsvenska Dagbladet
”Bernt Andersson är en genial ackompanjatör… han får tonerna att bli målningar” -Ystads Allehanda
”Frustande känslor och svärta. Magnifik föreställning.” –Norrköpings tidningar

Christopher Wollter har sedan sin examen från Teater och operahögskolan i Göteborg jobbat på landets största scener såsom Dramaten, Cirkus, Göteborgsoperan och Oscarsteatern. Han började med Brel i Brel – rakt in i hjärtat på Vasa-teatern i Stockholm. Han har rosats i succéer som Så som i himmelen på Oscarsteatern eller som von Trapp i Sound of Music på Nöjesteatern i Malmö. Ett axplock av roller är Freddie i Chess, Chris i Miss Saigon på Göteborgsoperan samt titelrollen i Doktor Zjivago på Malmö Opera.

Han har underhållit på TV i Doobidoo, Så ska det låta, Lotta på Liseberg och som solist med Radio-symfonikerna i SVT:s Trettondagskonsert i Berwaldhallen. Bland hans 30tal scenproduktioner kan även nämnas Vem är rädd för Virginia Woolf, Martina Montelius pjäs Elda! Elda! Elda! samt hans egen monolog Göran och Kärleken. Man kan se Christopher i flera TVserier och filmer – i bl.a. Guldbaggevinnaren återträffen, Modus, Gråzon och snart i Sveriges första Netflix produktion Störst av allt.

Åsa Fång är en gränsöverskridande artist som gjort en rad kritikerrosade roller som sångerska , skådespelerska och musikalartist. Särskild erkännande har hon fått för sin träffsäkra och personliga tolkning av Edith Piaf. Hennes föreställning ”Edith Piaf – Livet och Kärleken ” och föreställningen ”Brel möter Piaf – rebellen och sparven” fångar det som blivit Åsa Fångs signum; En mångsidig artist med fransk spets och en särskild förmåga att beröra publiken.

Åsa Fång har haft roller i flera stora musikaler som b la Miss Saigon, Billy Elliot, Cabaret, Jesus Christ Superstar, Spelman på taket, Rivierans Guldgossar m. fl. För rollen som Hemska Häxan i Trollkarlen från OZ – vann hon en Guldmask. Åsa medverkade även i Robert Gustafssons 25-års jubileumsshow. Åsa har gett ut cd:n ”Åsa Fång sjunger Edith Piaf – La vie et l ?amour” och är gästsolist i flera skivproduktioner. Hon har även synts i en rad TV- produktioner såsom ”Så ska det låta” och ”Doobidoo” och medverkar i filmerna om Johan Falk.

Föreställningen görs på svenska med franska inslag.

Längd: ca 2 tim, inkl. paus.

Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum ons 24 apr 2019
  • Plats Scalateatern
  • Pris 375 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS