Du är här:  START > CORONA

CORONA

HÄR PUBLICERAR VI LÖPANDE INFORMATION OM CORONAVIRUSET

Publicerat 20-03-16 13:00

Hej.

Just nu strömmar det in frågor och tankar från människor som är oroliga eller har åsikter om Scalateatern och vår roll i de viktiga åtgärderna för att minska risken för smittspridning. Vi har stor respekt för oro och känslor kring Corona och effekterna av dess spridning. Detta är för oss alla en helt ny situation och dagligen ställs vi inför nya frågor som uppstår på grund smittan. Vi jobbar intensivt med det vi själva kan påverka.

ANGÅENDE EVENEMANG PÅ SCALATEATERN KARLSTAD.
Vi hyr i samtliga fall ut lokalen och tecknar ett avtal med arrangören. Arrangören är till 100 % ansvarig för genomförandet och alla beslut som berör det. Vi kan alltså inte i nuläget stänga ner föreställningar utan att få skadeståndskrav på oss. När det gäller bokningar och avtal gällande vår lokal, följer vi de regler som finns.

ANGÅENDE BILJETTFÖRSÄLJNINNG TILL ANDRA ARENOR.
Scalateatern Karlstad säljer via Ticketmaster biljetter åt arrangörer till andra lokaler än vår egen, över hela landet. Detta är ett försäljningsuppdrag som regleras i avtal. Beslut om eventuell återbetalning av flyttade och/eller inställda evenemang på grund av Coronasmittan tas av arrangör. Detta är inget vi kan påverka.

Vi förstår att det finns massor av frågor och vi svarar så fort vi bara kan. Vi är alla i ett läge som ingen av oss tidigare varit med om. Trycket på e-post, telefon och sociala medier är stort och vi ber om förståelse för att vi inte kan svara på era frågor omgående. Detta beror dels på den höga belastningen och dels på att vi, i dagsläget, helt enkelt inte har svar på alla frågor.

Anders Dahl, VD.

Publicerat 20-03-17 18:00
AKTUELL INFORMATION OM SCALATEATERNS EVENEMANG I NÄRTID

Guran, Nyberg & Nord – En hyllning till Björn Afzelius 18/3

Evenemanget flyttas. Nytt datum meddelas inom kort, behåll era biljetter.

Ljuva 60-tal 20/3
Evenemanget flyttas. Nytt datum är torsdagen den 10:e september. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet.

Klara Zimmergren 21/3
Evenemanget flyttas. Nytt datum är fredagen den 18:e september. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet.

Özz Nûjen & Måns Möller – Världens historia 22/3
Evenemanget flyttas. Nytt datum meddelas inom kort, behåll era biljetter.

Jack Vreeswijk & Brolle sjunger Cornelis – Visor & Grimascher 26/3
Evenemanget flyttas. Nytt datum meddelas inom kort, behåll era biljetter.

För frågor maila oss på biljett@scalateatern.com

Publicerat 20-03-13 09:40
FÖRTYDLIGANDE ANGÅENDE BO KASPERS ORKESTER PÅ KARLSTAD CCC. Scalateatern är inte arrangör för konserten med Bo Kaspers Orkester i morgon lördag. Beslutet att dela konserten i två delar är inte vårt. Vi agerar enbart på uppdrag av arrangören Lifeline Entertainment. Den information vi förmedlar är på uppdrag av arrangören och vi råder inte över den. För mer information hänvisar vi till lifeline.se/corona/

Publicerat 20-03-12 18:00
VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE BO KASPERS PÅ KARLSTAD CCC. Till följd av regeringens beslut att tillsvidare begränsa antalet personer på evenemang till max 500 personer, kommer Bo Kaspers att genomföra två konserter på lördag istället för en. En kl. 19.30 och en kl. 16.00 med 500 besökare vid varje tillfälle. Alla biljettköpare underrättas med mer detaljerad information.

Publicerat 20-03-12 13:40
VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE KONSERTEN MED MOLLY SANDÉN. Till följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra Molly Sandéns konsert på Karlstad CCC den 15:e mars, konserten kommer istället att flyttas fram. Nytt datum är den 27:e september med samma plats och samma klockslag. Håll i din biljett, den gäller för det nya datumet.

Publicerat 20-03-12 10:00:
ANGÅENDE EVENEMANG PÅ SCALATEATERN. Regeringen har efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer beslutat att tillsvidare stoppa alla evenemang med fler än 500 personer. Scalateaterns salong har en maxkapacitet på 400 personer och berörs därför inte av beslutet i nuläget. Evenemang som tar plats här kommer alltså att genomföras som planerat. Skulle något ändras blir alla biljettköpare kontaktade.
EVENEMANG PÅ ANDRA ARENOR MED FLER ÄN 500 PERSONER kommer antingen att flyttas, ställas in eller på annat sätt bokas om så att Folkhälsomyndighetens krav efterlevs. Vi ber alla som har biljetter till berörda evenemang att behålla sina biljetter, ni kommer att bli kontaktade med mer information.

Publicerat 20-03-11 17:33:
Folkhälsomyndigheten har nu skickat förslag till regeringen om att allmänna sammankomster med mer än 500 personer bör tills vidare inte få hållas. Regeringen håller pressträff kl. 20.15 med anledning av detta. Scalateatern har en maxkapacitet på 400 personer.

Publicerat 20-03-11 14:27:
Anders Tegnell, statsepidemiolog säger vid pågående pressträff att det just nu inte är något stopp för stora evenemang. Det kommer troligtvis att komma ett besked innan dagen är över men just nu sker alltså inga förändringar.

Publicerat 20-03-11 10:00:
Under dagen kommer besked från regeringen om huruvida större evenemang ställs in eller flyttas. I väntan på besked sker inga förändringar. Vi hänvisar till Folkhälsomyndighetens hemsida för mer information.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 12.00

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar  
10.00 - 12.00 & 16.00 - 17.00

Tiderna gäller tillsvidare.
Var uppmärksam på förändringar.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad

KARTLÄNK - GOOGLE MAPS