Du är här: 

SWING IT MAJ(-ISTERN)!

En vårkväll på Elite Stadshotellet tillsammans med The Hebbe sisters och Söt Likör där besökaren bjuds på svängiga tongångar och en välkomsthälsning till våren. Det fartfyllda programmet doftar swing och konserten hyllar minnet av musikstilens stora stjärna Alice Babs som avled i början av 2014. Konsertbesökaren har möjlighet att inleda kvällen med en härlig middag i stadshotellets restaurang, för att sedan vandra en trappa upp till festvåningen där konsert i två akter och kaffe bjuds. Det går också bra att ansluta endast till konserten, och om andan faller på köpa något i baren som har öppet under kvällen.

The Hebbe sisters är en sånggrupp bestående av de tre skönsjungande systrarna Emelie, Josefine och Maria Hebbe från Arvika vilka gjort sig kända för sin musikalitet, tonsäkerhet och glädjespridande effekt. Systrarna har en förkärlek till swingmusik och uppträder regelbundet i olika sammanhang runt om i landet. De har bland annat setts tillsammans med Gunhild Carling & Carling Big Band och år 2009 kom de till semifinal i TV4´s program TALANG.

Söt Likör är damkören vid Karlstads universitet som består av 45 sångglada damer vilka alla har gemensamt att de älskar musik och har varit eller är studenter vid universitetet. Söt Likör startades upp år 1987 och år 2013 fick kören äran att bli tilldelade Karlstads kommuns kulturstipendium till Gustaf Frödings minne för dess värdefulla bidrag till kulturlivet i Karlstad.

Insläpp för middagsgäster i restaurangen klockan 17:00-18:00

Insläpp i konsertlokalen klockan 19:00

Välkommen till Stadshotellet!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad