Du är här: 

SMASK INGESUND

SMASK står för Sveriges Musikakademikers Sång Kåntest och anordnas varje år på alla Sveriges musikhögskolor. Tävlingen bildades 1991 i Stockholm av musikstudenter som var trötta på att deras låtar inte kom med i den ”riktiga” melodifestivalen. ”Om melodin inte kunde komma till festivalen, ja då får väl festivalen komma till melodin”. ! !

SMASK vill dock särskilja sig en del från den festival vi kan se på tv. Detta gör man genom att ha en levande orkester, artister som sjunger utan pitch-correction och låtar på svenska med en gnutta humor. Musikhögskolan Ingesund i Arvika brukar varje år lägga stort engagemang i detta projekt, och år 2014 är inget undantag. År 2014 är snarare ett år där man satsar högre än någonsin. Alldeles lagom till nyrenoveringen som ägt rum på Ingesund under detta läsår. ! !

Den 26 april är det dags för Ingesunds delfinal där man röstar fram två bidrag som senare ska få tävla mot de andra sex musikhögskolorna i den så kallade Riks-finalen som i år anordnas av Piteå senare i vår. Och icke att förglömma; Ingesund har, tro det eller ej, aldrig vunnit Riks-finalen. År ut och år in har man kämpat för att nå de högsta poängen i denna tävling utan vidare gott resultat. Är detta något man kan ändra på?! !

Läs mer om Ingesunds SMASK på smask.org/ingesund! 

Välkommen till Ingesunds Musikhögskola!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad