Du är här: 

Sara Dawn Finer - Winterland

Sarah Dawn Finer – Winterland

Sarah Dawn Finers julkonsert i Karlstad flyttas från Karlstad CCC till Scalateatern. Tid och datum är detsamma, fredagen den 25 november kl 19.30. Köpta biljetter bytes i Scalateaterns kassa från och med måndag 7/11 dock senast den 20/11

Biljetterna till Sarah Dawn Finers julturné släpptes redan i maj och då visste vi inte så mycket om upplägget. Nu har det blivit en personlig, avskalad konsert som passar mycket bättre på en intim teater än den stora salongen hos Karlstad CCC. Därför har vi beslutat att flytta konserten – för publikens och upplevelsens skull.

Tillsammans med utvalda musiker framför en av Sveriges bästa sångerskor Sarah Dawn Finer låtarna från sitt guldsäljande och hyllade album ”Winterland” live i en personlig och stämningsfull julkonsert. Sarah bjuder på sina tolkningar av låtar som symboliserar jul och vinter för henne. Traditionella amerikanska och engelska julsånger blandas med nya modernare klassiker från bland andra Joni Mitchell, Prince och Ron Sexsmith.

Sarahs skiva ”Winterland” släpptes julen 2010 och innehåller en fantastisk samling klassiska låtar som förknippas med jul och vinter, men också några som kan njutas vid andra tillfällen på året. I början på december framförde Sarah låtarna live på Hamburger Börs i Stockholm i en konsert som fick lysande recensioner.

” Julkonsert som vågar visa vemod … Helt utan hurtig bjällerklang och med flera jullåtar som egentligen inte är jullåtar alls skapar Sarah Dawn Finer en vinterkonsert som är alldeles, alldeles underbar.”
Aftonbladet, 4 plus

”Lagom högtidligt, lätt svängigt och högtidslåtar som inte är uttjatade. Sarah Dawn Finer ger en väldigt fin julklapp till sig själv. … Jag vet inte vad man kan begära mer av en julkonsert.”
Expressen, 4 getingar

” Jag är ganska säker på att varken I’ll be home for Christmas, Have yourself a merry little Christmas eller The Christmas song kan få ett bättre och mer kärleksfullt framförande på en svensk scen”
Svenska Dagbladet

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum fre 25 Nov 2011
  • Plats Scalateatern
  • Pris 485 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad