Du är här: 

RAW på turné

RAW comedy club åker i våren 2013 ut på sin längsta turné någonsin med några av Sveriges hetaste komiker just nu plus ett geniförklarat underbarn från Skottland. På turnén har Mårten Andersson, grundare av RAW comedy, med sig kritikerrosade Özz Nûjen, TV- och radioaktuella Soran Ismail (Hubbinette, SVT + Morgonpasset i P3), stjärnskottet Behrad Rouzbeh och flerfaldigt prisbelönta Ann Westin. Turnéns internationella tillskott blir det skotska underbarnet, Daniel Sloss, nyss fyllda 22 år gammal och redan ett av de största namnen i Storbritannien. Under fjorton dagar kommer komikerna att besöka fjorton städer: Stockholm, Halmstad, Borås, Trollhättan, Linköping, Örebro, Göteborg, Umeå, Luleå, Jönköping, Karlstad, Uppsala, Eskilstuna och Gävle.

En av RAWs absolut största styrkor är att vi alltid strävar efter att hitta de komiker som är absolut hetast just nu, och att vi skapar en dynamisk mix av komiker till varje show. Den här gången känns det som att vi nästan har överträffat oss själva. Det är en blandning av rutin, ungdomlig charm och internationell stjärnglans. Det kommer att bli vår mest omfattande och roliga turné hittills!

Ett begränsat antal studentbiljetter släpps till halva priset (175 kr + serviceavgift) på varje ort. I Karlstad köper du dessa studentbiljetter på Scalateatern mot uppvisande av mecenat kort. Först till kvarn gäller på dessa biljetter

Ålder: 18 år

Nöjesfabriken

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad