Du är här: 

Prima Donnor

Handlingen utspelar sig i 50-talets Värmland. Två skådespelande bröder livnär sig på att spela Shakespeare, men utan vidare framgång. Av en händelse får de reda på att en åldrande miljonärska söker sina arvingar för att kunna testamentera sina miljoner. Bröderna, som först tänkt lura till sig pengarna, inser dessvärre att släktingarna som eftersöks är flickor…

Ensemble

Göran Gillinger har gjort succé i de två tidigare sommarfarser Kuta och Kör samt Hotelliggaren, och spelar återigen en av huvudrollerna. Han är mest känd från TV-serierna Rederiet och En fyra för tre. Göran har dubbat och regisserat en mängd tecknade filmer åt Disney.

Joakim Nätterqvist är ett välkänt ansikte bl.a från filmerna om Arn, och Tzaziki, han är även bioaktuell i sommar med filmen Kyss mig.

Sara Sommerfeld har medverkat i en rad film- och TV-produktioner. Ett urval är: Den goda viljan, Göta Kanal 3, Tzatsiki, Livet i Fagerviken, Vingar av glas. Sara medverkade i Grease på Göta Lejon där Sara fick strålande recensioner för sin rolltolkning av karaktären Rizzo.

Kjell Åke ”I Myra” Axelsson är en känd revyprofil från Torsbytrakten, är aktuell med en egen produktion i samarbete med Henka Nyåker, som drar storpublik.

Mathias ”Malte” Hallquist återkommer efter förra årets succé i Hotelliggaren. Han är en välkänd trubadur och underhållare, framför allt med humorgruppen Heja Sverige, som också spelar barnteater med Fem myror är fler än fyra elefanter.

Tobias Norelius och Lena Karlsson ingick i höstens uppsättning Cabaret på Säffleoperan.

Prisvärt hotellpaket på Clarion Collection Hotel Drott i centrala Karlstad: teaterbiljett, kvällsbuffé, del i dubbelrum, frukostbuffé, inträde Wermlands Museum 795 kr 054101010

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Teater
  • Första föreställningen lör 4 Jun 2011
  • Sista föreställningen lör 16 Jul 2011
  • Plats Mariebergsskogen
  • Pris 160-330 kr
  • Ålder Ungdom t.o.m 18 år.
  • Bokningsinfo test

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad