Du är här: 

Mando Diao Infruset

Mando Diao tar med sig hyllade albumet ”Infruset” och kommer till Karlstad
Hyllningskörer och strålande recensioner efter nya albumet ”Infruset” har fått Mando Diao att bestämma sig för att göra en specialturné – en Sverigeturné där de framför musiken från albumet med svenska texter av Gustaf Fröding. Turnén startar i Norrköping 1 februari och bandet gör även stopp i Karlstad, Göteborg, Malmö, Stockholm, Uppsala, Gävle och Falun.

Mando Diao, ett av Sveriges största och mest framgångsrika rockband, har på tio år släppt sex studioalbum som sålt i mer än 1,5 miljoner exemplar. Genom åren har Borlängebandet spelat i över 30 länder, uppträtt vid mer än tusen tillfällen och på YouTube har deras videos runt 15 miljoner visningar.

Infruset är namnet på bandets senaste album, en skiva där man lämnat skramliga och sextiotalsdoftande garagegitarrer bakom sig och dessutom för första gången sjunger på svenska. En skiva inspelad på endast fem dagar med tonsatta texter av Gustav Fröding. Ett album som redan sålt Platina och som bland annat både Aftonbladet och Metro ger högsta betyg. Tidningen Gaffa skriver: Infruset är ett album som tar alla risker och det är snuddande nära ett mästerverk.

Missa inte tillfället att uppleva en av landets främsta musikexporter som nu tar sig an den svenska lyrikkonsten och bjuder på en konsertkväll som sent kommer att glömmas.

”Äntligen är det klart. Jag är mycket stolt över att kunna offentliggöra detta för alla karlstadsbor och Frödingälskare. Det är ju en självklarhet att dessa tonsatta texter av Gustav Fröding ska framföras på en scen i Karlstad och det görs ju inte av vilka som helst. Detta kommer bli ett minne för livet säger Peter Eriksson, Nöjesfabriken”

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum lör 2 Feb 2013
  • Plats Nöjesfabriken Karlstad
  • Pris 355 kr
  • Ålder 18 år vid förköp, 20 år i dörren

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad