Du är här: 

LOUISE HOFFSTEN MED STORBAND

Hon är fortfarande blond. Hon pratar fortfarande samma breda östgötska. Hon skrattar fortfarande på samma sätt. Ett fniss som blir ett garv. Som klyver ansiktet och förvandlar ögonen till glittrande springor.

Hon heter Louise Hoffsten, och Söndagen den 18 maj kommer hon till Scalateatern i ett arrangemang av StorbandsPoolen. ”- Detta är nåt jag verkligen vill göra”, sa Louise då StorbandsPoolen kontaktade henne!

Men hon har femton års erfarenhet av ett annat liv. Ett liv där gråten varit en lika nära vän som skrattet. Ett liv där inget längre är sig likt. Ett liv där bluesen är en realitet, inte något som hon bara sjunger om. Bluesen, det blå, är en konstant. Till en början var det ett becksvart mörker, så småningom en blå vardag, i dag en levande verklighet med man och barn. Ett liv kort sagt.

Hon vet vilket som är hennes instrument. Rösten. Som är en gudagåva. En naturtillgång. Inget som går att köpa på tv-shop eller Blocket. Finns endast i ett exemplar. Lyssna noga. I den här serien av konserter kommer Louise att sjunga hela vägen från Linköping, till Memphis!

Louise kommer tillsammans med en kapellmästare som heter Mats Hålling, och ett storband som heter 0550 Big Band. Tillsammans kommer dessa få lokalen att rocka och gunga till toner av både svenska och amerkanska tonsättare, och där lite Elvis även finns med på ett hörn.

Spellängd: ca 2 h inklusive paus

Välkommen till Scalateatern

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad