Du är här: 

LABYRINT – LIVE

LABYRINT ÄNTLIGEN TILL KARLSTAD

Labyrint är hiphop/reggae/dancehallgruppen från Uppsala som tagit Sverige med storm. Gruppen ligger bakom undergroundhits som Vår betong, Fingrarna i luften, När mörkret faller och många fler. 2011 släpptes det briljanta debutalbumet Labababa. Ortens favoriter remix videon har närmast sig 2 miljoner visningar på Youtube. Nu befinner sig Labyrint i studion och jobbar på nästa album som släpps på Redline/Universal under våren.

På Kingsize’s årliga hiphopgala prisades Labyrint i kategorierna årets nykomling, årets video och årets grupp. Under sommaren har Labyrint spelat bland annat på festivalerna Siesta och Peace & Love. På sistnämnda slog de publikrekordet på Tropicoscenen. I september sålde de slut Uppsala Konsert & Kongress, läs hyllningen i UNT här >> http://www.unt.se/kultur/kulturnattens-stora-handelse—labyrint-1845550.aspx

Labyrint består av barndomsvännerna Jacco, Dajanko, Aki och Sai. Efter många år av liveshower och inspelningar skrev de låten Vår betong i slutet av 2007. Låten (och videon) fick ett eget liv och spreds som en löpeld genom Sverige, både i storstäder och på landet sjöng folk med i låten om deras betong Gottsunda. Labyrint började göra samarbeten med Masse från The Salazar Brothers och andra producenter. 2009 släppte Labyrint ett mixtape på nätet som blev det mest nedladdade på Whoa.se. Universal slängde sig på luren och erbjöd Labyrint ett kontrakt för debutalbumet Labababa. Albumet släpptes 30 november 2011 med Kärleken? som första singel.

Sagt om Labababa:

”Välkommen Hem kan vara den bästa låt som någonsin gjorts om Uppsala. Det är definitivt den souligaste.” Jan Gradvall, Dagens Industri (4 av 5)

”Den brutalt svängiga och glädjefyllda musiken spelar en stor roll genom att bemöta allvaret utan rädsla …” Paulina Stoltz Kragh, Svenska Dagbladet (5 av 6)

”… musik likt Labyrint behövs – låtar som man dansar till, tar det lugnt till och/eller blir förbannad över orättvisor till.” Maja Bredberg, Nöjesguiden (4 av 5)

Under denna kväll firas samtidigt våra blivande studenter sin 50-dagarsfest

Snabba fakta

lördag 20 april
Tid: 22.00–02.00

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum lör 20 Apr 2013
  • Plats Nöjesfabriken Karlstad
  • Pris 140 kr
  • Ålder 18 år (obligatorisk leg kontroll)

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad