Du är här: 

PÅ RÄTT SIDA OM OKEJ – EN HÄRVA AV KLUNGAN OCH BIRGITTA EGERBLADH

Humorgruppen Klungan följer upp succérna Det är vi som är hemgiften och Se oss flyga över scenen i fruktansvärda hastigheter med en ny föreställning. På rätt sida om okej handlar om hur det låter när man lyssnar på sig själv, och vad man tror sig höra när man lyssnar på andra.

Klungan samarbetar för tredje gången med regissören och koreografen Birgitta Egerbladh. Tillsammans har de skapat ett eget sceniskt uttryck: en berättarglad tragikomik, full av koreografiska krumsprång, vindlande textmassor och skenande röstlägen. I deras nya föreställning adderas även ljudet som centralt berättargrepp. Så missa inte chansen att följa med Klungan, när de med Egerbladhska rörelser tar sig fram genom en oländig audiovisuell terräng, där ingen tidigare satt sin fot!

Klungan är en humor- och teatergrupp från Umeå bestående av Mattias Fransson, Carl Englén, Sven Björklund och Olof Wretling. Sedan hösten 2003 har Klungan satt upp ett flertal olika föreställningar, tre av dessa har sänts på SVT som även visat deras tv-serie Ingen bor i skogen.

Birgitta Egerbladh är en flerfaldigt prisbelönt regissör, kompositör och koreograf som gjort sig känd för sin egensinniga blandform av dans, teater och musik. Sedan 2004 är hon knuten till Stockholms stadsteater, men verksam på scener över hela landet. Birgitta Egerbladh utsågs i juni till hedersdoktor av humanistiska fakulteten, Umeå universitet.

På rätt sida om okej är en samproduktion mellan Klungan och Riksteatern. Riksteatern har tidigare turnerat med Klungans succéföreställningar Stämning och Jag är en fågel nu.

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Show, Stand up, Teater, Underhållning
  • Första föreställningen tor 13 Nov 2014
  • Sista föreställningen fre 14 Nov 2014
  • Plats
  • Pris 380-265 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad