Du är här: 

Julkonserten 2012 presenterar Måns Zelmerlöw

Christmas with Friends med tre fantastiska damer
Hanna Lindblad
Hannah Holgersson
Anna Nilsson

Artisten, sångaren och numera producenten Måns Zelmerlöw, reser för första gången på turné med storband. Det har varit Måns dröm sedan länge att få göra en riktig storbandsturné i Sverige . Vintern 2012 blir det verklighet med hans egna konsertturné ”Christmas with Friends”. Måns julturné bygger just på hans storsäljare ”Christmas with Friends” från 2010 och ”Kära Vinter” från 2011. Tillsammans med sin produktion med hela 15 musiker och kör, blir det också en av Sveriges största musikaliska produktioner som turnerat i landet på mycket länge.

När Måns nu får bjuda tre av sina favorit damer att fira julturné med honom, väljer han Hanna Lindblad, en fullfjädrad sång och musikalartist som har haft stora framgångar med huvudroller i bl.a. Singin´ in the Rain och Sugar (I hetaste laget) på Oscarsteatern i Stockholm. Nu senast kunde man se Hanna i Melodifestivalen där hon medverkade för andra gången.
Måns har också valt att ta med sig sopranen Hannah Holgersson. Hannah har sjungit med de flesta framstående symfoniorkestrarna i Sverige men också med San Fransisco Symphony Orchestra.  2006 medverkade hon i den svenska Melodifestivalen.

Anna Nilsson har dansat och sjungit med Björn Skifs på Cirkus och nu senast på hans Sverigeturné där Anna bl.a. sjöng bröllopsduetten ”When you tell the world you´re mine” tillsammans med Björn, dessutom medverkade hon i Lena Philipssons ”Min Drömshow” på Cirkus 2011.

Karlstad CCC

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad