Du är här: 

HENRIK HJELT – ”PAPPAN”

Föreställningen ”Pappan” med Henrik Hjelt, är en humoristisk monolog om konsten att bli och vara förälder.

Från den dagen då barn kommer på tal i ett förhållande ställs allt på sin spets och ett liv fyllt av skratt och oro tar sin början. En humoristisk monolog om förväntningar, upplevelser och överraskningar i papparollen. Kort sagt: Livets mest händelserika fas gestaltas med mycket humor, kärlek och värme. Publiken bjuds på igenkänning, oavsett var i livet man befinner sig.

Henrik Hjelt som är skådespelare, komiker och manusförfattare har medverkat i många tv-program, filmer, musikaler och teateruppsättningar. Han är bland annat känd ifrån tv-succéer som ”Parlamentet” och ”Playa del Sol”. Det senaste året har Henrik Hjelt synts i musikalen ”Spamalot” på Oscarsteatern i Stockholm och i uppsättningen av Mel Brooks ”The producers” i Malmö.

”Pappan” är skriven av den isländske Bjarni Haukur Thorsson och den hade urpremiär i Reykjavik 2007. Bjarni Haukur Thorsson har skrivit och producerat fler än 40 pjäser världen över. Föreställningen presenteras nu i regi av Adde Malmberg. Föreställningen har spelats i över 15 länder.

Henrik Hjelt som själv är trebarnspappa har gjort den svenska översättningen av ”Pappan” och bearbetningen av pjäsen. På ett personligt sätt berör ”Pappan” de förväntningar, upplevelser och överraskningar som papparollen innebär. Med mycket humor, kärlek och värme gestaltas livets mest händelserika faser. Under 80 minuter gör Henrik Hjelt rollen som pappa i alla dess former, alltifrån att prata om att skaffa barn till hur det är att ha barn och vara pappa. Samtidigt är det en föreställning som alla kan se och publiken lovas igenkänning oavsett om man har barn eller ej.

Längd: 80 minuter

Ingen åldersgräns

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad