Du är här: 

Christer Sjögrens Julkonsert – 2012

Christer Sjögren bjuder i år på en glittrande och stilfull riksturné med ett riktigt folkkärt följe. Vid hans sida får publiken möta både Lotta Engberg, Curt-Eric Holmquist och multiinstrumentalisten Gunhild Carling. Hela gänget kommer, tillsammans med stor orkester och kör, bjuda på klassiska jullåtar och även en hel del nytt. Det utlovas musikalisk julvärme med glimten i ögat, levererad av några av Sveriges absolut mest älskade artister.

Christer Sjögrens Julkonsert 2012 inspireras av den klassiska julen med en hel del humor och glimten i ögat. Vårens par i melodifestivalen, Christer och Lotta, bjuder på sig själva i en elegant show med amerikansk prägel och färg. Med på scen finns också Lottas parhäst från ”Lotta på Liseberg”, Curt-Eric Holmquist, som ser till att besökarna får njuta av storslagna musiknummer i toppklass. Inte minst med inslag av ett av våra största proffs på instrumenthantering, Gunhild Carling.

Tillsammans med den folkkära kvartetten står några av landets främsta orkester- och körmedlemmar som låter publiken njuta av såväl klassiska julballader som häftiga shownummer med tempo och George Gershwin- hits.

-Att få vara med i både melodifestivalen och årets julturné med Christer samma år, samtidigt som jag får spendera hela julen med Curt-Eric, bättre än så blir det nog inte, skrattar Lotta.

-Vi kommer aldrig att lämna den riktiga varma julkänslan, den är viktigast, säger Christer. Vi har en hel del idéer på nya nummer som jag tror kommer fungera utmärkt tillsammans med det traditionella och stämningsfulla. Det är lustigt men det blir bara roligare med åren, sen är det klart att det blir extra skoj med Lotta, Curt-Eric och de andra och jag är så glad över att Gunhild följer med ut i vinter igen fortsätter Christer.

Arrangör: 2Entertain, CS Event, PJP

Karlstad CCC

2.45 h ink. paus

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

    Information

  • Genre Konsert
  • Datum lör 1 Dec 2012
  • Plats Karlstad CCC
  • Pris 580 kr

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad