Du är här: 

Att gå från ord till handling Thomas Lundqvist

Thomas har tidigare varit chef inom McDonalds, är f.d. VD för Junibacken där han både mångdubblade försäljningen och fick Junibacken att rankas som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Har också stor erfarenhet av styrelsearbete både som ledamot och som ordförande. Idag driver han företaget Brainscan AB och hjälper företag att förbättra sin försäljning och sitt ledarskap. Han har också skrivit ett flertal böcker inom ledarskap och försäljning.

Nominerad till årets chef två gånger, 2005 och 2006 Hans senaste bok “Bli en bättre ledare och chef ” blev under 2013 nominerad till årets ledarskapsbok: Seriös, konkret och fylld av idéer som vänder upp och ned på begreppen. Eller vad sägs om tipset att göra en omvänd att-göra-lista eller en matematisk formel för ledarskap.

Så här säger Thomas själv: När jag själv var ledare insåg jag hur svårt det är. Varje dag var det nya problem som skulle lösas. En dag insåg jag att jag behövde lära mig mer om mina kunder och medarbetare. Därför studerade jag relevant vetenskaplig forskning vilket ledde till att jag lyckades få fler att dra åt samma håll. Jag tror nämligen att ökade kunskaper om detta kan leda till förbättringar i olika sammanhang. Mina föreläsningar kan ge dig motivation och inspiration att skapa bestående utveckling och hållbara förbättringar. Det är ingen slump att min absolut populäraste föreläsning/kurs just nu heter “Att gå från ord till handling”.

Mia Törnblom om Thomas: Du är en av de bästa i Sverige, så kunnig & smart. Det var väldigt lärorikt!

kl. 14.30-16.30

Välkommen till Scalateatern!

Evenemanget har inga fler föreställningar för tillfället.

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad