Du är här: 

Speldatum

ANNIKA R MALMBERG – FRAMGÅNG OCH VINNANDE TEAM

ANNIKA R MALMBERG – FRAMGÅNG OCH VINNANDE TEAM

Annika R Malmberg Hamilton är en framgångsexpert med massor av energi! Hon är en av Sveriges mest färgstarka föreläsare och hennes förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av våra mest uppskattade talare.

I maj är det äntligen dags att välkomna Annika till Karlstad! Föreläsningen med temat ”Framgång och vinnande team” ger dig handfasta råd och verktyg som gör dig bättre på att kommunicera, samarbeta och prestera. Hon avslöjar hemligheten bakom framgång och ger dig konkreta tips om hur du kan vända motgångar och avundsjuka till din fördel.

Föreläsningen ger dig kunskap om hur ni tillsammans bygger och utvecklar ett ännu bättre team. En grupp som verkligen gör jobbet, som drar åt samma håll och där ni använder det faktum att ni är människor med olika personligheter och olika kvaliteter. Annika ger er nycklarna till ett framgångsrikt samarbete med hjälp av en pedagogisk modell i fyra färger som resulterar i ökad förståelse för varandras olikheter och team där fokus ligger på arbetsglädje och resultat.

Annika är känd för att vara resultatinriktad och samtidigt mycket underhållande. Med sin personlighet och värme förmedlar hon sitt budskap på ett säkert och energisprakande sätt. Vi lovar en energikick utöver det vanliga!

Tid: 8.30-10.00

Välkommen till Scalateatern!

Boka biljett

Boka biljetter hos Ticketmaster

Öppettider

Biljettkassans Öppettider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lör.   11.00 - 16.00
samt en timme innan Scalateaterns föreställningar.

Detta gäller vid biljettsläpp

Telefontider
Vardagar   10.00 - 18.00
Lördag   10.30 - 16.00

Avvikande Öppettider skriver vi på "Aktuellt" - på förstasidan.

Kontakta oss

Biljettkassan: 054-19 00 80
E-post: anders@scalateatern.com
Här finns svar på de vanligaste frågorna

PlusGiro: 1104-9
Skriv ditt telefonnummer i meddelande-raden vid betalning.
55kr portohantering tillkommer

adress

LEVERANSADRESS:

Scalateatern (Måste stå överst)
Anders Dahl
Västra Torggatan 1
65225 Karlstad